Rösta på dina favoriter inför 2022

Nu är det dags för din Länsstyrelse att delta i arbetet med Miljösamverkan Sveriges VP 2022. Styrgruppen har gått igenom samtliga projektförslag som kom in och valt ut åtta förslag som går vidare i processen. Ta vara på möjligheten att rösta på dina favoriter!

Så gör du för att rösta

Du röstar genom att fylla i vårt webbformulär. Det är en öppen länk så den går bra att vidarebefordra om du så önskar. Däremot är det inte möjligt att påbörja ett svar, spara och fortsätta senare. Vill du se frågorna i förväg och prata ihop dig med kollegorna så kan du få en förhandstitt på frågorna.

Rösta på dina favoriter via vårt webbformulär för projektförslag 2022

Förhandstitt på frågorna i enkäten (PDF)

Läs om projektförslagen inför 2022 (PDF)

OBS! Vi vill endast ha ETT svar per länsstyrelse och ALLA projektförslag ska rangordnas från 1 (högsta prio) till 8 (lägsta prio). ENDAST de svar som uppfyller detta räknas med i den slutliga sammanställningen.

I samband med omröstningen finns också möjligheter att lämna synpunkter och inspel till de olika förslagen. En mycket viktig faktor för att ett projekt ska genomföras är om det finns intresse för att medverka i projektgruppen. Har ni redan nu intresserade personer så notera gärna det i fråga 4.

Fundera över och kommentera i fråga 5: Hur ni ser på Miljösamverkan Sveriges förslag att redan nu ta höjd för den nationella tillsynsstrategin som är på plats 2022? Ska Miljösamverkan Sverige bidra till att samordna länsstyrelserna inom delar av arbetet med strategin? I så fall på bekostnad av ”traditionella ” projekt?

OBS! Omröstningen är öppen till och med 23 april.
Vi återkommer med förslag till VP 2022 i juni.

Tack på förhand!

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.